FAQs

Generelt

Er utstyret deres WT-godkjent? 
Ja, alt utstyr er WT, KTA og CE-godkjent! 

Tilbyr dere personalisering? 
Det gjør vi! Vi er opptatt av å tilpasse alt til din klubb og utøvere. Det er viktig for oss at produktene våre omfavner klubbens identitet. Våre svartbelter broderes hos MOOTO Korea. Vi kan også hjelpe dere med spesifikke trykk og klubblogo på drakt, treningsdress, etc. Ta kontakt med oss for mer informasjon og pris. 


Klubb & Bedrift 

Kan dere komme til klubben vår for å vise frem varer?

Ja, vi kommer gjerne på besøk avhengig av hvor klubben din holder til! Vi kan ta med et generelt eller spesifikt vareutvalg, samt presentere hva vi kan tilby klubben. Ta kontakt med oss for mer informasjon. 

Er det kun taekwondo-klubber som kan handle hos dere?
Overhodet ikke! Mye av vårt utstyr er universalt i kampsportverdenen, og utenfor. Kanskje vil idrettslaget ditt ha nye treningsdresser eller treningstøy? Kanskje trenger kampsportklubben nytt utstyr? Vi er her for å hjelpe! 

Er prisene på nettsiden klubbpriser?
Nei, prisene på nettsiden er utsalgspriser. Tar du kontakt med oss kan du få en gunstig avtale for din klubb med konkurransedyktige priser. 

Privatperson

Kan jeg bestille som privatperson? 
Ja, selvfølgelig! Enn så lenge kan du sende oss bestillingen din via kontaktinfo her eller på FB. Vi sender fortløpende med Posten Norge, og du kan enkelt betale til vår VIPPS! Bor du i nærheten av Drammensområdet kan du også svippe innom oss.

Har dere en butikk jeg kan besøke? 
Vi har ikke en fysisk butikk, men lageret vårt er i samme lokaler som vårt treningssenter i Hokksund. Du er velkommen innom for å se på våre produkter og handle mandag-torsdag kl. 17-21! Hvis du vet hva du er på utkikk etter kan du sende oss en bestilling på forhånd, akkurat som klikk-og-hent!